Friday, August 21, 2009

Wish Me Luck!!!

Assalammualaikum rerakan yg sudi menjengah ke sni..
ade byk crita n tips nak share d penghujung prgnant ni.. tp x sempat nak up lagi.. insylh ujg minggu kalo de kesempatan akan kongsi ngan rerakan seperjuangan skali (yg mom's 2 be :D)

td bru blk check up buat MGTT seme alhamdulillah ok.. ade masalah... alhamdulillah.. skrg ni mcm bz skit memulakan biz online.. sesambil menyelam minum air :D

skrg ni tgk gile ngan bju org2 kecik (baby) pastu lama dh tringin nak try buat biz online.. so alhamdulillah smlm cuti sakit 2 ari pastu sakit demam ni dh ok.. terus pjgkn langkah g jpe supplier kat bangi n amik skit stock bju org kecik utk test market..

sudi2 lah rerakan skalian menjengah blog saya ek.. kat cni

ni la blog saya yg bru je buat n tgh update lgi.. leh la seskit buat permulaan :D


asyik sgt tgk bju comel2 ni.. smlm beroperasi ngan hubby amik2 gamba bju2 ni.. teruja kami :D kalo si comel ni girl mmg pakai abis la sndiri. x jual la hehehe..

saje isi masa lapang n minat tgk bju2 ni.. sambil2 jek.. doakan kejayaan ye.. ecehhh :D mcm nak g berjuang lak :p

lupa lak.. Salam Ramadhan ye seme.. esok nak poser.. semoga amalan kita pada Ramadhan kali ini lebih baik dr sebelum ini.. :D


5 comments:

ima said...

ade x baju utk org kecik ( boy ) n yg utk girl umur 2 thn ?

roshda said...

ade... meh la jenguk.. i bru update.. selamay bershopping :D

Ernie said...

moga berjaya

NURUL said...

gud luck dear. baju semua comel2.

roshda said...

tq seme bg semangat :D
selamat berposer.. singgah2 la kat blog kami yg bru nak menatap tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...