Sunday, August 23, 2009

MERDEKA BELLY CONTEST

Salam Ramadhan skali lagi.. seronok bulan Ramadhan ni... meriah... smlm g bazar kat stadium shah alam.. mak aikh.. ramainye org niaga n org beli... rambang mata.. :D tambah teruja lak sbb thn ni sgt speciall sbbnye.. berpuasa bersama hubby tersyg n bakal permata ati kn dlm perot ni.. apepon alhamdulillah ngan segala rezki n rahmat dari NYA yg tidak terhingga..

ok entry kali ni nak cite pasal contest yg CIK MIN buat.. rajin kn cik min ni.. x tau la leh menang ke tak.. join la utk memeriahkn lagi pastu cikmin ni antara pelawat yg rajin menjengah kat cni.. ase seronok dpt kenal cikmin ni.. wpon lon jpe dpn2 lagi.. tp ase mcm rapat ngan dia.. seronok dpt kenal cikmin.. :D

segan gak nak tayang perot yg x bape comel n bdn yg mcm d pam2 nih sejak ngandung hehehe.. tp sape yg x lalu nak tgk pejam mata tau hahahaha.. x taula leh kembali ke bentuk bdn yg asal ke tak.. huhuh seram2.. x mo pk dlu ekekek janji bb sihat kt dlm ni.. hehehe

Cikmin, gamba ni saya amik kat umah kwan ari khamis yg lepas... mmg plan nak buat sesi amik2 gamba mak buyung ngan dia.. sbb dia offer n dia kwn baik saya n hubby.. so ni kira pre photoshot la.. so tepek gamba ni leh kn? camera sndiri rosak huhuh sedey.. nak tepek gamba perot je kang takut cikmin kata saya amik gamba perot sesape lak hehehe nak bukti kat cni leh tgk hehehe gambaku


perot saya :D

saya yg debab.. ngan bju si comel..

sepanjang tempoh mengandung utk cahaya mata pertama ni sgt2 mengujakan.. walaupun d ujg2 ni ase mcm agak mencabar.. tp tabahkn ati demi utk si comel.. yg bakal lahir ni.. kira cucu prtama n cicit pertama kt my side so seme org tertunggu n sgt2 la excited smp rasa diri ni d tolak ketepi hahahaha.. tpx p e.. janji seme org hepi..

doakan kesihatan sya n bb ek.. moga d permudahkan bersalin.. sgt takut huhuhu..

cikmin ni borang penyertaan saya tau.. :D kalo menang alhamdulillah.. cuba jaya :D harap2 penyertaan ni d terima.. tq byk2 cikmin sbb anjurkn contest yg menarik ni..


5 comments:

~mIsS_p00h~ said...

mak buyungggggg~ :D

slmt bpuasa dgn tabah & sabar yerp! nnt bl her0 dh kuar jgn lupe r0ger2 aku tau~ smgt nk jadi aunty ni! ahahaha...

CikMin said...

ok pass!cikmin dah view...gud luck tuk roshda dan bakal baby...

roshda said...

ucu,
selamat psoer gak.. insylh akan ku khabarkn padamu utk lawat superhero nanti hehehe.. doakan seme d permudahkn ye..

cikmin,
ok cikmin masey byk :D

Haizales said...

dear, seriusly...u sweet sgt...n baju baby tu...i love GREEN..huhu

roshda said...

mama rania,
u bia btol.. i ngeri je tgk :p hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...