Sunday, February 22, 2009

Tgk cite Geng @ Sunway Pyramid

smlm, lepas kemas2 umah.. bkn aku la kemas ekekeke hubby tersyg yg buat operasi menyapu, mop n basuh toilet umah.. abis 1 umah dia buat gerak- gempur.. aku dh pening lalat x leh nak buat huhuhu.. ase terharu n beruntung sgt :) masey syg... x suruh pon.. dia je tetiba ade mood.. mmg dia slalu kalo mood nak kemas 1 umah.. x leh nak kata la rajinnye heheheh... aku lepas masa beehun goreng spore.. dh stat pening.. masa masak pon dh agak mengigil menahan bau huhuuh tp gagahkn diri gak sbb lama dh x masak sian hubby.. aku msak, tp mkn ciput je sbb x lalu.. tp hubby kata sedap.. heheheh percubaan pertama masak style spore..

kelmarin lepas blk keje, hubby bukak mulut ajak tgk cite Geng.. aku pon lama dh nak tgk.. mgu lepas penuh sokmo.. kwn2 opis de yg dg tgk kata syiok gak.. so, hubby soh ajak si kemba skali.. dorg pon ape lagi.. ske ar.. sejak kawen ni aku slalu lak bwk si kembar tu jln2.. sblm kawen syiok berchenta sombong ngan kemba ekekek.. agaknye naluri keibu bapaan kitrg semakin kuat kot hahaha pasan.. hubby pon sejak kawen ni ske layan kerenah si kembar.. yela, dlu x kenal kn ;p kebetulan adik aku yg ke-3 tu blk.. dia sek. kat melaka.. so ajak la skali.. kitrg dh booked tiket sbb takut penuhkn n malas nak q

sempat pose jap.. yela, kalo booked kan kena collect tiket awal.. so lepak2 la jap.. ana buat muka sbb x saba dhnak tgk..


ani dh boring..asyik tanye.. "kakak, lama lagi ke nak tgu ni?"



pose nga iya lak.. kat tgh2 tu ade kerusi byk2 kan.. kitrg lepak la sat..


smp je wah sgt ramai anak2 kecil n keluarga nak tgk cite upin & ipin nih.. siap pakai bju fan club upin ipin lagi ekekek best lak.. kitrg tgk kol 3.20pm, masuk je panggung bising, bese la budak2 kn.. klaka lak.. tp mmg layan la cite ni.. aku pon gelak2 tgk.. lagi la budak2.. slalu tgk cite feeling,seram n ganas2 ni cite melayu kartun kn.. pastu penontonye lak ramai keluarga.. ase best la.. :) bila part klaka mak aikh.. gelak berdekah2 budak2 hahahah syiok lak aku ase..

Cite dia best.. aku puji.. la sbg 1 permulaan.. mmg ok.. grafik dia pon nmpk smooth.. nak compare ngan hollywood mmg la kita kalah.. sbb dorg byk pnglmn kn.. tp 1 kebanggaan gak la.. sbb aku ske tgk grafik dia.. wpon aku orgmultimedia, aku ase aku x leh buat lagim cm tu heheeh.. sbb aku mmg x power pon ;p watak2 dia menarik.. tp watak upin & ipin skit la.. watak rajoo yg byk mcm dia yg hero.. tp apepon layan la.. sape x tgk, g ar tgk.. kalo bwk adik2 lagi syiok.. sbb lain ar.. seronok tgk keletah budak2 tgk cite tu hehehe..

2 comments:

maisyara pot! pot! said...

waaaahhhh! best yea!!!! na ikot!!!! kim slam kt madiha yep

M.E said...

a ah.. sarah dh ygk ke blm? ajak la kaisan ngan adik bradik lain g.. best.. betul betul betul hehehe

madiha dh blk hostel.. nanti k.dada smpkn salam ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...