Monday, May 18, 2009

Tayang Perot

Tajuk ini di posted adalah utk merealisasikan dan melaksanakan permintaan Nurul :D sbb nurul rajin menjenguk n memberi komen so ase x best lak n bersalah lak if x up mende ni... hehehe pastu Nurul n diri ini lak kira sebaya usia kandungan kami.. tak penah lagi amik gamba perot since mengandung ni sbb ase segan n gemok kuang3 sbb tgk nurul n ade kwn2 lain mcm comel jek.. sbb dorg naik tang perot jek.. aku naik tang segalanye muahahahaha..sgt sihat diri ini.. perot x bape nak nmpk sgt sbb sma naik ngan dada hihihi..

x bape besa lagi asenye kn.. mcm x caye je dh masuk 5 bln.. yg jd besa nye bahagian2 yg x sepatutnye besa :D

segan lak tgk lama2 gamba nih... huhuhu..

6 comments:

nurulzia said...

roshda..i think ur belly lagi besar dari i punye perut..but ur perut chomel jugak la yang...
i bulat tapi xbesar sgt..kalo duduk nampak la besarnye..hehehehehe
xsaba nak tunggu dia memboyot..
dear..nanti bole la jumpe..

@e_da said...

salam kenal perganncy momy.. leh shae citer pgnant.. sy pun dah nak masuk 7 bln segala2nya nampak naik.. hehehe... take care...

koklie's said...

waar roshda pewot u lebey kurang i jgk la hehehe skang mesti org da prasan u pregnant kan hehehehe

roshda said...

nurul,

tu la i mmg besa dr seme sudut hahahha.. sblm pregnt pon mmg dh besa pastu lak jenis rangka besa n tgi.. so agak menggerunkn bila saat2 ni huhuhu jpe segannye bagai langit dan bumi hehehe..

@e_da,
yeke.. alhamdulillah.. so u dlu la nanti kn.. x lama lagi je tu.. moga selamat semenye :D take care 2

koklie's,
ida dh tgy ur belly, comel je.. x mcm i huhuh sbb u kurus... :D i rangka besa kalo makin byk naik sgt2 takut.. tp takut2 pon selera x leh nak tahan hehehe

Yat Ekhram said...

pewot sy pon dah bam2 tapi org kata aik 6 mth dah ke??? kecik jeeee? hehehhe.nak buek camano ngan b**** naik bam2 jugak kan time preggy ni :)

roshda said...

sama la ngan saya yat..
yg bhagian blkg naik gak ekekek.. slalu g opis pakai blouse besa.. sme dok tanye mane perot? ish...
x nmpk mcm org prggy tp nmpk org yg sgt2 gemokss huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...