Wednesday, May 20, 2009

Menyingkap Kenangan Silam

Setelah seminggu my hubby keje mlm.. tetiba boring lak sesorg kat umah ni kn.. bukak la blk gamba2 kenangn silam.. ecehhh :D kalo hubby keje mlm jpe dia bape jam je pon.. smp umah dlm kol 5.40pm pastu siap2 masak utk dia main campak2 pastu dlm kol 6.30pm dia dh siap2 g keje blk huhuhu.. x sempat duduk.. nak borak2 pon ape je yg sempat masa mkn tu.. ngan penat keje lagi.. xpe la bak kata ctut.. itu lah iron woman nye rutin hehehe..

meh layan gambo2 lama.. dlm x sedar dh 6 bulan 6 hari kami bernikah n menjadi roomate.. wpon kdg2 roomate kena tdo sesorg bila hubby keje mlm.. xpe la carik rezki kn.. rdha je la wpon ati ni agak berat.. ske tgk gamba2 lama sebab masa dlu agak slim skit.. skrg mcm d pam2 muahahahaha.. adakah mustahil utk kembali ke bentuk dlu2 setelah bersalin nanti?? jeng..jeng..jeng.. kita tgu... :D seramnye bila tgk diri sndiri skrg.. sgt la bersemnagat.. agaknye sng ati ngan kehidupan skrg yg hepi n bakal d serikn ngan cahaya mata nanti.. :D


ni masa celebrate my birthday thn lepas.. hubby bwk jenjln g bukit tgi.. pastu dpt adiah lagi.. kenangan yg indah la gak :D masa ni lom kawen..

dlu bleh pakai belt.. skrg ni rasa mcm x tau mane 1 pinggang hihihi.. so lupakan lah belt itu.. adakah masih bleh pakai slps ini.. jeng3...


ni lak kenangan yg sgt2 bermakna.. 14 November 2008

eh! sape yg jd pengantin tu?? :D


tersenyum duduk d atas pelamin.. penat senyum wooo...

sape kata pengantin x masak.. ni la sesatunya pengantin yg masak kn utk para tetamu...


mcm laila dan majnun la plak.. :D

tangkap lentok.. layan angin pantai d pagi hari..

main intai2 ek.. ni lak kat kg. halamanku..

merenung tugas2 yg mendatang sbg seorg isteri n ibu.. hihihihi..

saje je up.. nak layan blues la kekonon ecehh... credit to piown yg amik gamba kami masa kawen.. ok la ase ngantok la plak.. dh kol 11pm nih.. ops x jemur bju lagi dlm mesin.. hihihi leka la.. esok hubby blk pepagi dia kata nak g jcard day kat OU.. bleh ke dia bertahan x tdo semalaman nak teman diri ini.. kalo x larat dia tdo je la dlm kete kat parking :D sok aku cuti saje je utk rehat2.. ok nite.. nak g siapkn keje pastu nak tdo.. sib bek de si comel ni dlm prot.. kalo x sesorg je la huhuhu.. nite..

4 comments:

shidaradzak said...

hai..takpe montel ader isi dalam takpe kira oklah tu..

koklie's said...

same la ngan i hubby keje shift kadang2 keje malam buhsan jgk dok sorg2 kt umah huhuhu xsabar nk ade baby cos leh ade kawan kat umah skang kucing pun da xde nak layan hehehehe

nurulzia said...

dear..xsangka kan..i pun till now mlm2 still rase pelik tgk hubby tido kat sebelah..still xpercaya yg dah kawen and skang tgh kandungkan zuriat utk hubby..hehehe

roshda said...

shida,
riso gak x trun kalo dh bersalin nanti hehehe

koklie's,
tu la.. kena sba je kita ni kn... seme mende kena buat sndiri.. bila kena tgl sesorg kuatkn diri je la huhuhu

nurul,
tu la nurul.. rasa sekelip mata je seme tu berlaku kn.. moga2 idup kita sentiasa diwarnai kecerian n kebahagian bersama nya.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...