Tuesday, November 3, 2009

koleksi gambar Iman bulan pertama

Assalammualaikum...
nak share skit gamba-gamba Iman dr awl lahir hingga nak masuk umo sebulan.. muka berubah dr awl smp sekrg... tgu nanti dh masuk 2-3 bln lain lak rupa... budak2 kn cepat berubah rupa.. ikut muka sape ye.. abah ke ibu ni.. :D





lagi bape ari je lagi Iman nak genap sebulan.. kejap je kn.. skrg dh tdo kejap2 pastu kdg2 ske amok.. sib bek mlm2 dia lena tdo.. bgn nyusu jek.. tp x leh ckp gak Iman ni.. dia ikut ske dia.. tp dia sgt syg kat atok dia.. mandi pagi ngan atok.. ptg je ngan ibu.. kdg2 meraung.. bila atok dukung senyap adeh... cucu kesygn atok ni.. huhuhu blk umh sndiri nanti kering la ibu... skrg ramai la layan.. mlm je ibu shift sesorg... Iman..Iman...

8 comments:

CikMin said...

a'ah la roshda...beruba muka iman...mcm ikut muka mama je ni....comei2...

effa said...

cute je.ehehe.
congrates..
sory lambat wish..hehe.

sofea pun berubah-rubah muka.dah sebulan dah skang.

Ida Chan said...

a ah...muke dh tukar lak mcm ko :p

nt2 tukar lg tu. xtahan tengok die buntangkn mate. nmpk bijak budak iman nih :D

nie jap je dh sebulan. nt tau2 dh nk naik kje...huhuhu...sgt sedey oo saat2 tu nt... :)

so tgkap la gmba n vdeo byk2. tu je la nt peneman bile kt opis...

Mama Qiestina said...

ala comeinya buntangggg...

cam papa die la yat rase :)
kejap je kan dah sebulan..cam i pon dah ank mule keja mggu depan..huwawawaw..

AngahSayang2314 said...

alam berpantang memang rasa macam tak sabar nak keluar.. tapi bila anak membesar di depan mana macam tak caya...
selamat mengalami alam berpantang....
kalau rajin jom singgah my blog

roshda said...

cikmin - a ah budak2 cepat berubah.. x saba tgu cik min nye bb yg bakal kua ni...

effa - tq, a ah mmg berubah2 budak2 ni masa baru kua lagi la bgkak...

ida - tu r ida.. ase x lama je lagi nak keje.. malasnye huhu nak berpisah ase mcm x sanggup je.. yela masa skrg ni melekat je ngan kita kn...

mama qies - qies pon comel.. leh jd gf iman nanti ni hehehe malas aje nak keje kn.. sbb nak pisah ngan si comel ase mcm sedey je wpon kejap mesti tringt2 jek nanti..

angah - a ah a pantang ni mmg kena byk sabo.. tahan liur je bila tgk org mkn.. pastu bddn pon ase x selesa sgt sbb dok umh je.. ase cepat la.. sbb x sabo nak kua umah g jln2 ngan bb hehehe insylh nanti saya sgh blog awk.. tq melwat ke cni..

nurulzia said...

Dear,da sehat ke?ala..ape yg nk segan?
I kn kwn u,pas u bis pantang kite jumpa ok..
Anything ade pape juz let me know..u tau I'll awez wif u..
Wah sempat online..I ni rushing je memanjang..u tau la kan I sensorg kt umah..
Mmg muka baby keep changing..:ehehe
K take care ok..

roshda said...

thanks dear,
u mmg baik.. x penah jpe but u buat i ase rapat ngan u.. insylh abis ke pantang de masa kita jpe ek.. tgk little zahra yg cute.. leh geng ngan iman.. i curik2 masa je ni.. ni stay kt umh my mum lagi leh la kdg2 rileks2 jap sbb de org tgk kn.. blk umh sndiri nanti tgu la huhuu... riso gak ni sbb budak kecik ni pon x leh lepa.. kalo nak rest masa dia tdo je.. i alhamdulillah dh semakin sihat.. i dh try rebus longan kering mcm u ckp.. ade kesan yg memberangsangkn.. i tgh kekonon bz wat EBM ni sblm stat keje :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...