Thursday, January 26, 2012

Welcome 2012

Assalammualaikum..

fuhhh.. dh bersawang.. blog ni.. dalam hati mcm nak kuburkan je blog ni tp syg sbb byk sgt kenangan n cerita2 dan dari cni la kenal ramai kwn2 yg best terutama mama muda yg hot n vogue :D

Antara azam tahun ni adlh akan cuba tulis ape2 je kt blog ni.. dh ujg bln 1 baru le nak stat.. n cuba jd lebih best.. bkn best ape.. jd lebih ok la dari sblm2 ni.. ecehhh..

N cuba terapkan jiwa hepi + muda + enjoy ecehh x sedar diri dh masuk 3 series tahun ni weh... tp moga diri ini x lupa DIA InsyaAllah..

nak jejak blk kwn2 blog lama.. baca blk ceritera kwn2 blog.. seyes mmg x sempat lgsung menjengah.. bz ngn ank2 keje.. ngn ntah ape2 jek.. kekonon kekangan masa.. tp mmg pon.. jadual skrg dh jd sgt pack.. bgn pkl 5.30 pagi utk masak bubur adik Taqwa.. siap2 p keje.. mlm blk dh pengsan layan 2 permata hati.. kdg2 tdo pon terduduk but saya selalu bersyukur pada NYA terpk2 jgk dari manakah semua sumber tenaga ini d perolehi.. Allah Maha Besar n Maha Adil kan.. Thank You Allah.. dan rezki anak2 jugak.. saya masih menyusukan kedua-anak2 saya tanpa bantuan susu formula (sgt bangga dgn ini.. dan x pnh terpk smp ke tahap ni.. Allahu Akhbar) kdg2 pk bila la abg Iman ni nak wean.. dh nak masuk umor 3 tahun ni syg.. x tau cara hehehe..

Tp saat plg best adlh menyusukan ank2 secara serentak dan kami bergurau bertiga bersama2.. main 'sip sip sip tom tom tom' msa tgh menyusukan mereka.. ohhh saat n detik yg x tergambar.. dan detik itu x kn berulang bila mereka dh wean nanti n dh besar.. love both of u.. ape saja utk kalian berdua.. mmg org akn ckp.. haa?? kamu masih menysukan abg.. dan adik sekali.. ape saya boleh buat?? senyum... :)

Kehidupan? makin mencabar + enjoy + makin mcm2 cerita.. tp cuba utk x focus pd 1 cerita jek.. hidup ni kn mcm pentas drama.. :) apepon lg 1 azam tahun ni cuba berfikiran lebih positif InsyaAllah.. disamping cuba jd seorg ibu + sahabat + kakak kpd 2 permata hari saya
ok ni gamba gediks Ibu Iman n Taqwa

Ibu bersama Iman dan Taqwa di Cameron Highland ujg thn 2011

ok la.. nanti smbg lagi eh.. tgh pk ape nak cerita n coret..

1 comment:

Princess of Sun said...

finally ade gak new entry dr ibu iman taqwa nih.. :-).. keep on writing dear..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...