Monday, September 28, 2009

Masih Belum 'Meletop'

Selamat Hari Raya seme...
sakan beraya ni... smp org kt dlm ni pon x mo kua2 lagi menikmati makanan raya n sakan beraya :D ramai yg tanye dh beranak ke??? jawapannye BELOM hehehe

pagi tadi seme org tercegil tgk aku masuk opis " laaaaaaaaaaa!!! blom letop lagi??" ekekekek blom.. sabo... mgu ni bru genap 40 minggu.. bkn seme org jek.. diri sndiri ni pon dok neves nih... kdg2 dok sesorg diam2 try nak ase.. ade sakit ke.. x de ke.. hahaha kdg2 ase la mcm menguncup2 kat bwh ni tp kejap je.. tp x tau la pe mende tu ekekeke.. pastu kewl blk.. leh g beraya lagi.. :p

sabtu aritu jpe doktor bb sgt sihat n aktif.. xde masalah.. kepala dh separuh enggange tp x mo kua lagi ehhehe.. so saba la ye.. diri sndiri n hubby pon dh x sabo nak ketemu sama si comel ni.. dia nak bg ibu n abah dia rileks2 dlu kot... family x leh nak kata ar asyik tanye bile dan bile???? :p

ramai kengkwn kat blog yg seangkatn dh selamat bersalin.. antaranye.. nurul yg dh selamat melahirkan bb girl pada 23 Sept 2009 jam 11.46 am.. scan bb boy skali kua tuan puteri.. nama anak nye Puteri Aleesya Zahra.. sedap.. :D tahniah kat nurul n husbd.. Nurul ni pon antara saingan terdekt tp dh selamat dlu... :D tahniah.. dpt sms dr nurul terus ase berdebar n hepi hehehe..

Ecah ecah pon dh selamat bersalin... tahniah gak.. ni lagi awl.. 36 minggu.. tp yg penting seme selamat.. koklie's pon dh selamat dpt bb girl.. x penah jpe dorg2 ni tp ase rapat lak kat dlm dunia cyber ni sbb slalu share crita.. dan beberapa org lagi.. yg dh selama yg rapat bersaing.. tgl diri sndiri je lom letop :D seram... huhuhu

bile my turn ni.. doakn ye seme.. sgt2 teruja tgk kwn2 yg dh selamat bersalin n agak seram gak baca penglaman dorg.. bukan sng kn nak bergelar seorg ibu... pasni diri sndiri lak akan alami huhuhu.. rakan2 sepersaingan yg kat opis ni pon 2 org dh letop.. tgl sorg lagi yg sma due date.. siap dia sound td.. "kita jpe sabtu ni kat spital" muahahaha

ari jumaat mlm sblm blk melaka g jpe Dr. Ummul n buat CTG sbb ase mcm bb x bape nak gerak.. sndiri la riso.. tp alhamdulillah bb ok.. siap doc tu kata blk je trgnu ok lagi ni... :p tu yg beraya sakan kat melaka.. bz btol tlg2 masak.. sedara2 asyik tanye nape rileks je ni xde ase ape2 ke?? xde... hehehehe

thn ni 1st time raya ngan hubby.. thn lepas bujang... hepi sgt2.. :D

harap2 pasni entry bb kua lak hehehe

3 comments:

CuppyCakeMommy said...

heheh..sabar2..saya pun dulu betul2 tepat on edd..40 minggu yang indah la katakan

ladylocx said...

hi..

i pun tunggu time je..
dah masuk 37th week..doc kate cam awal kot sbb kepala baby dah engaged week 35 lagi..

same2la berdoa and bertawakkal byk2..
gudluck..;)

roshda said...

tu ar.. tgh sabar menanti la ni.. :D
doa2kn la yea... tgl 2 ari je lagi tp kalo overdue ke.. x tau la :D serammmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...