Tuesday, June 5, 2012

Black n White

Assalammualaikum n morning!!!
today kena p Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ) meeting.. meeting sblm p melaka next week..
so malas nak pakai baju korporat kita pakai je la bju 'malas' ni... 
Tempat fav saya memborong adalah d SINI.. BUSANA SHAFINAS
ni kawan saya punye n mmg suke sgt semua koleksi dia.. 




3 comments:

Nina Johari said...

simple and cantik.. saya pun suka mcm ni.. :)

ayie zaharuddin said...

kemain posing kak. btw simple cantik je. hehe :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...